dilluns, 29 de setembre de 2014

Famílies de l'escola Andreu Castells realitzen l'itinerari "Mas Canals"

Famílies i docents de l'escola Andreu Castells
Fantàstica sortida realitzada el 28 de setembre que ha comptat amb més de 90 persones, entre famílies i professorat de l'escola Andreu Castells, pels voltants de Mas Canals.

Els participants han sortit a peu des de l'escola en direcció la ronda Europa i l'àrea de lleure de Can Llong per enfilar el camí fins a Mas Canals, continuant pel torrent de la Romueua i Can Roviralta. La ruta ha seguit pel bosc de Ca n'Ustrell i la font de Ca n'Argelaguet, on van fer una parada per esmorzar. Una vegada recuperades les forces, han continuat pel torrent del Fangar, la Masia Blanca i els Tres Desmais, per retornar de nou a Mas Canals, desfent el camí fins l'escola.
Font de Ca n'Argelaguet

L’itinerari ha estat d’uns 9 km aproximadament, el darrer dels quals s'ha fet a corre-cuita, empaitats per l'amenaça de pluja.

L'activitat ha servit per a potenciar la cohesió de la comunitat educativa, fomentar els hàbits d’estil saludables a través de l’activitat física i donar a conèixer l’entorn proper i algunes de les rutes de senderisme que té la ciutat de Sabadell.  El guiatge ha estat a càrrec de dos monitors, membres de la Secció Natura de la Unió Excursionista de Sabadell.

Accedir a més fotografies de l'itinerari, clicant aquí 
Accedir a la web de l'escola, clicant aquí