dimecres, 21 de gener de 2015

Trobada familiar LECXIT, a les escoles Alcalde Marcet i Agnès Armengol

Imatge del cartell de la sessió "Elixirs emocionals"
Hi ha vegades que ningú no ens fa cas, dies que ens llevem amb ganes d’abraçades i petons, setmanes que caminem preocupats, moments en què voldríem desaparèixer sota terra i tornar-nos invisibles, estacions que ens fan posar de bon humor...! 

Però què ens cal per fer passar la tristesa, la por o el mal geni? I per fer tornar l’alegria, l’amor o la paciència? 

En aquesta sessió d’investigació hem anat al laboratori per identificar emocions, buscar-ne en els llibres i elaborar elixirs que cridin allò que ens fa sentir bé i ens facin més forts davant d’allò que no ens agrada.

Taller "Elixirs emocionals" a l'escola Alcalde Marcet
La sessió "Elixirs emocionals", dissenyada i conduïda per la Marta Roig, experta en lectura, infants i biblioteques, s'ha portat a terme a l'escola Alcalde Marcet, dimecres 21 de gener, al matí i a l'escola Agnès Armengol el divendres 23 de gener, a la tarda, amb la participació de l'alumnat, famílies i voluntaris del Programa LECXIT Sabadell.

En aquestes sessions a les escoles, s'ha pres consciència de les possibilitats que tenim per acompanyar els infants en la lectura, regalar una experiència emotiva i compartida al voltant de la lectura, fer visible el potencial de les històries per comprendre el món interior i donar a conèixer llibres d’emocions.

A l'escola Alcalde Marcet han participat els 26 alumnes de 3r i 4t amb els seus progenitors, els dos tutors, 2 alumnes de pràctiques, la bibliotecària de Can Puiggener i 2 voluntaris del Programa LECXIT.

"Elixirs emocionals a l'escola Agnès Armengol
El grup classe de quart de primària de l'escola Agnès Armengol, amb 16 alumnes, va compartir la sessió amb els seus pares i mares, la bibliotecària de La Serra i 4 voluntaris del Programa LECXIT. 

Accedeix a  les imatges de la sessió a l'escola Alcalde Marcet

Accedeix a les imatges de la sessió a l'escola Agnès Amengol