divendres, 28 de novembre de 2014

Inici del "Taller de massatge infantil" a 4 escoles bressol

Taller de "Massatge infantil"
El massatge infantil és una tècnica subtil, tendra i agradable, que per mitjà de l'estimulació tàctil ens permet comunicar d'una forma intensa amb el món corporal i emocional de l'infant. És l'art de la comunicació a través de les mirades, els somriures, el contacte, les paraules, el joc, que ens apropen a cada nen/a en quan a èsser únic.

El tacte és un poderós mitjà per al desenvolupament fisiològic, psicològic i emocional dels infants. És un nutrient que beneficia tant al nen/nena, com als pares i mares, estimulant i enfortint els vincles afectius i l'escolta mútua.

L'infant no es nodreix només de menjar, necessita fonamentalment amor i afecte, que li proporcionin una seguretat i acolliment emocional per poder créixer de forma harmònica.

A finals de novembre s'ha iniciat 4 tallers de massatge infantil a les escoles: EBM Calvet d'Estrella, CEIF Espronceda, CEIF Can Llong i CEIF Creu Alta.

Aquest taller, consta de tres sessions de 90 minuts on pares i fills comparteixen una activitat que millora la relació parental, d'una forma ben plaent i agradable.

És a càrrec de professionals de l'AEMI, l'Associació Espanyola del Massatge Infantil.

Consulta el blog de l'EBM Calvet d'Estrella, amb la notícia del taller i algunes imatges.
Accedeix al blog del CEIF Creu Alta, amb imatges i el relat del taller.
Enllaça amb el blog del CEIF Espronceda, amb imatges del taller.