dimarts, 21 d’abril de 2015

2a Trobada Familiar LECXIT a la Biblioteca del Nord: "L'art en joc"

"L'art en joc" a la Biblioteca del Nord
El passat divendres 17 d'abril, a la Biblioteca del Nord, els alumnes de les escoles Calvet d'Estrella i la Floresta van poder gaudir de la 2a Trobada Familiar LECXIT.

En aquesta ocasió les famílies i els alumnes van realitzat l'activitat "L'art en joc", dinamitzada per Laia Galindo, experta en lectura, infants i biblioteques i vinculada al Programa LECXIT.

L'objectiu d'aquesta activitat va ser la de presentar llibres d’art que busquen el joc com a mitjà per apropar-se als infants, posar de manifest el valor inspirador de moltes lectures i la seva capacitat per apropar-nos a referents col·lectius i per últim, conèixer l’obra d’Anthony Browne, com un dels il·lustradors que més ha jugat amb les referències a quadres famosos.

Goril·les i plàtans, inunden les pintures d’en Willy. Aquest ximpanzé tímid, però amb un gran talent, convida a endinsar-nos al seu taller de pintura. Grans i petits van descobrir les claus de la seva obra, els referents i els jocs amb els quals s'inspira a l’hora de crear.
 
La sessió es va iniciar a l'exterior de la Biblioteca, aprofitant el bon temps, tot llegint un dels llibres on trobem al Willy i les il·lustracions d'alguns dels seus somnis. Després els assistents van accedir a la sala on hi havia l'exposició d'en Willy. En Willy va complir un dels seus somnis, el de ser artista, i amb ell els alumnes van descobrir, experimentar i compartir el plaer de la creació artística

Grans i petits, van disfrutar de valent!!!

Podeu veure més imatges de l'activitat aquí.