dilluns, 1 de juny de 2015

Famílies del CEIF Joaquim Blume gaudeixen del taller de "Contes en família"

Famílies al CEIF Joaquim Blume
Aquests últims tres dimecres s'ha realitzat una activitat adreçada als pares i mares amb infants al CEIF Joaquim Blume. Les famílies assistents han tingut l'oportunitat de gaudir durant tres sessions dels contes de la Rosa Fité.
Han estat sessions de 90 minuts de durada on s'ha treballat el conte com a eina d'apropament i font de vocabulari, també com a recurs per a trobar aquell moment de tranquil·litat i, sobretot, com a eina per educar els infants.

A cada sessió s'han explicat un parell o tres de contes, sempre adients a les edats dels nens i les nenes i, a continuació, s'ha realitzat el taller relacionat amb els contes explicats on han quedat implicats tant els progenitos com els seus infants, per tal de treballar tots junts una estoneta i emportar-se un bon record a casa.

Durant les sessions també s'han dedicat uns minuts a parlar de l'experiència, els dubtes i de com s'han sentit els participants.

Les famílies que han participat han gaudit i molt i de ben segur que s'han emportat a casa noves idees per gaudir dels contes amb els seus infants.

Podeu veure més imatges aquí.