divendres, 21 de novembre de 2014

Xerrada adreçada a les famílies d'Educació Infantil del Col·legi Jesús Salvador sobre l'adquisició dels hàbits del infants

Imatge del cartell de la xerrada, extreta d'Internet
L’objectiu principal d’aquesta xerrada era el d'abordar els neguits als quals s'enfronten les famílies en el seu dia a dia: quins hàbits necessitaran els nostres fills i filles per un bon desenvolupament? En quin moment és recomanable començar a potenciar-los? Quines són les millors eines i estratègies?

Durant la xerrada s'han abordat els hàbits relacionats amb les rutines fisiològiques bàsiques (menjar, dormir, higiene,...), amb l’alimentació i la salut, amb la comunicació i la convivència, amb l’ordre i la cura de les coses, amb els estudis i el desenvolupament de responsabilitats pròpies dels infants.

En definitiva, s'han tractat tots aquells hàbits que permeten un desenvolupament ple i una vida amb més altes quotes de benestar personal. 

La xerrada a càrrec de l'Elisenda Ramírez de la FAPAC, ha estat molt ben valorada per part de les vint-i-cinc persones que hi han participat. Es va dur a terme al Col·legi Jesús Salvador, el passat 20 de novembre de 2014.

Accedeix al relat de la xerrada publicat al blog del Col·legi Jesús Salvador