dijous, 29 de gener de 2015

Famílies de l'Institut Les Termes i La Immaculada, participen en un taller sobre l'acompanyament dels fills a l'adolescència

Taller "Acompanyament als nostres fills/es" a l'INS Les Termes
El dilluns 26 de gener es va iniciar un taller adreçat als pares i mares amb fills a l'adolescència sobre l'acompanyament en la presa de decisions.

L'activitat continua els propers 2 i 9 de febrer, de 7 a 9 del vespre i és a càrrec de Laura Fontana, orientadora d'Eines SCCL.

El taller que es porta a terme a l'Institut Les Termes, forma part del Programa Tàndem Família-Escola i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

S'ha organitzat conjuntament amb la direcció de l'Institut Les Termes, l'AMPA i el propi Ajuntament i s'hi han apuntat 17 progenitors vinculats al centre i a l'escola La Immaculada.

L’objectiu principal d’aquest taller és ajudar a pares i mares a poder acompanyar als seus fills i filles, alumnat de l'ESO, en la pressa de decisions sobre la seva vida professional i laboral. La primera sessió s'ha orientat  a aprofundir en el coneixement dels adolescents, el seu procés de maduració, el desenvolupament de la seva identitat, etc. A la segona sessió s'observa i analitza el clima familiar i com els adults acompanyem el procés en el que els adolescents estan immersos.

Finalment, a la tercera sessió, es tracta com acompanyar, a partir de tot allò abordat a les sessions anteriors, als nostres fills adolescents en la pressa de decisions.

Veure més imatges del taller.