divendres, 6 de febrer de 2015

Curset de contes per a pares i mares, a les escoles Roureda, Sant Julià i Amadeu Vives

"Curset de contes" a  l'escola Roureda
Al febrer s'han iniciat noves edicions del "Curset per explicar contes" a les escoles Roureda, Sant Julià i Amadeu Vives.

El curset, de tres sessions de 90 minuts, a càrrec de la Rosa Fité,  anima a pares i mares a perdre la por i a poder explicar alguna història que atrapi l’atenció dels infants i els faci volar la imaginació. 

Durant les sessions s'ha tractat, entre d’altres, com buscar el moment més adequat per explicar un conte i quan comencem? Què llegir i com fer-ho?Com fer més fàcil l'hora del conte? Com aprofitar les cançons de tota la vida perquè formin part de la nostra quotidianitat?

Participants al curset de l'escola Sant Julià
A més la formadora ha mostrat als pares i mares com construir personatges amb materials senzills que tothom té a casa. Les sessions han estat molt divertides i ben valorades per part dels participants.

A l'escola Roureda el curset es va realitzar els dies 5, 12 i 19 de febrer, amb l'assistència de 12 pares i mares. Podeu accedir a més imatges del taller.

A l'escola Sant Julià, l'activitat es va programar els dies 25 de febrer, 4 i 11 de març i va comptar amb la participació de 17 persones. Podeu veure més imatges del taller en aquest enllaç.

I a l'escola Amadeu Vives, van fer la continuïtat del cuset de l'any passat, els dies 27 de febrer, 6 i 13 de març. La participació va ser de 14 persones. Veure imatges del curset en aquest enllaç.