dimecres, 20 de maig de 2015

"Contes amb Taller" a l'Escola Bressol Municipal Joan Montllor


La Rosa Fité amb dos participants al taller
Durant els dies 30 d'abril i 7 i 14 de maig les famílies de l'Escola Bressol Municipal Joan Montllor han pogut participar a les tres sessions del "Taller de contes en família", a càrrec de la Rosa Fité.

A cada sessió, de 90 minuts de durada, s'ha treballat el conte com a eina d'apropament i font de vocabulari, també com a recurs per a trobar aquell moment de tranquil·litat i sobretot, com a eina per educar els infants.

A cada sessió s'han explicat un parell o tres de contes, sempre adients a les edats dels nens i les nenes i, a continuació, s'ha realitzat el taller relacionat amb els contes explicats on queden implicats tant els progenitors, com els seus infants, per tal de treballar tots junts una estoneta i emportar-se un bon record a casa.

Durant les sessions es dediquen uns minuts a parlar de l'experiència, els dubtes i de com s'han sentit els participants. Podem dir que tothom en demana més i que les famílies que han participat han gaudit molt d'aquestes estones d'aprenentage compartides amb els seus fills i filles.

Podeu veure més fotos clicant aquí