dilluns, 18 de maig de 2015

Famílies de l'escola Amadeu Vives gaudeixen del Riu Ripoll

Famílies al Riu Ripoll
Una vintena de persones, entre adults i infants de l'escola Amadeu Vives, van fer el diumenge 17 de maig l'itinerari Riu Ripoll

La sortida forma part de les "Jornades de Senderisme" iniciades per l'escola aquest curs i que serveixen per cohesionar la comunitat educativa, fer esport i conèixer rutes pel rodal de la ciutat.

El guiatge, a càrrec de l'Ajuntament de Sabadell, va estar conduït per Xavier Jiménez, naturalista de la Secció Natura de la UES.
L'itinerari s'inicià sortint a peu des de la Bassa, coneixent la història del Pou de Glaç, veient el Molí de Sant Oleguer, Can Quadres, el Molí de les Tres Creus i el Molí de Fontanet, on el grup va fer una petita parada per esmorzar. Després van continuar visitant el Molí dels Nois Buxó, Ca la Daniela, el Pont de la Salut i el Molí d'en Torrella.
Estava previst que l'itinerari acabés al peu de la Torre de l'Aigua. Però algunes famílies es van animar per poder continuar passejant pel riu fins a arribar a la Font dels Gitanos a Can Puiggener.
Al llarg del recorregut van poder observar la vegetació i els animalons que viuen al riu. Fins i tot, els més petits, i també els grans, van gaudir observant una família d'ànecs que passejava pel riu.

Un matí ple de naturalesa i experiències que van fer que grans i petits gaudissin d'un dia excel·lent!!!

Per veure més imatge, feu click aquí!