dilluns, 18 de maig de 2015

Nova xerrada d'orientació a l'INS Escola Industrial

Imatge del cartell, extreta d'Internet
El passat dimecres, les famílies dels alumnes de l'INS Escola Industrial, van gaudir d'una xerrada sobre la influència de les famílies a l'hora de fer la tria sobre el futur acadèmic i professional per part de l'alumnat quan acaba la ESO.

La xerrada es va dur a terme tot tenint en compte les Jornades d'Orientació que el propi institut està duent a terme amb els alumnes i les famílies i va comptar amb l'assistència de 39 pares i mares.

Les sessions estaven obertes a l'interès de qualsevol persona amb fills a l'ESO, però sobretot hi van participar famílies amb joves que es troben en fase de transició educativa i tenen dubtes a propòsit dels itineraris i oportunitats de formació que ofereix el sistema educatiu.

La ponent es va centrar en el coneixement d'un mateix, els condicionants de les eleccions i els aspectes relacionats amb l'entorn. La reflexió construïda entre l'orientadora i els assistents va girar a l'entorn del mercat de treball, els estudis i les qualitats personals dels nostres fills i filles.

Els assistents van fer constar a les valoracions que els va resultar molt interessant i profitosa per acompanyar millor els fills i filles, en aquests moments clau de la seva trajectòria.