dijous, 5 de març de 2015

"El viatge de primària a secundària" a l'escola Andreu Castells i al Col·legi Jesús Salvador

Xerrada-taller "El viatge de primària a secundària",
escola Andreu Castells
El pas de primària a secundària és un repte tant pels alumnes com pels pares i mares.

La xerrada-taller es va realitzar el dia 4 de març a l'aula d'anglès de l'escola Andreu Castells i el 26 de març al col·legi Jesús Salvador.

L'activitat es va adreçar als alumnes de sisè i als seus progenitors i en el cas de la sessió a l'escola Andreu Castells, els van acompanyar les tutores i els directors de l'Institut Miquel Crusafont i de l'Institut Vallès.

En Toni Argent, professor de secundària i coordinador del Projecte educatiu "Millorem" va desgranar en aquesta xerrada-taller, els canvis més importants d'aquest salt d'etapa.

Es van treballar les transformacions clau en el pensament adolescent, de com canvia la manera d'estudiar entre primària i secundària, de les "pors" de mares i pares versus les oportunitats per a fills i filles, entre d'altres qüestions. La intervenció va durar dues hores, però van passar volant!

L'activitat va comptar amb la participació d'una seixantena de persones a l'escola Andreu Castells i una trentena al Col·legi Jesús Salvador que l'han valorat molt interessant i útil en aquest moment tant important de la vida dels nostres fills i filles.

Veure més imatges de la xerrada-taller, a l'escola Andreu Castells
Veure més imatges de la xerrada-taller, al Col·legi Jesús Salvador