divendres, 20 de març de 2015

Magnífiques trobades familiars LECXIT de l'activitat "L'art en joc" a les escoles Alcalde Marcet i Agnès Armengol

Il·lustració d'Anthony Browne
Els dies 19 i 20 de març s'han portat a terme les segones trobades familiars del Programa LECXIT del curs 2014-15, a les escoles Alcalde Marcet i Agnès Armengol, respectivament.

En aquesta ocasió les famílies i els alumnes han realitzat l'activitat "L'art en joc". 

L'activitat ha estat dinamitzada per Marta Roig i Montse López, expertes en lectura, infants i biblioteques i vinculades al Programa LECXIT.

L'objectiu d'aquesta activitat ha estat la de presentar llibres d’art que busquen el joc com a mitjà per apropar-se als infants, posar de manifest el valor inspirador de moltes lectures i la seva capacitat per apropar-nos a referents col·lectius i per últim, conèixer l’obra d’Anthony Browne, com un dels il·lustradors que més ha jugat amb les referències a quadres famosos.

"L'Art en joc" a l'escola Alcalde Marcet
Goril·les i plàtans, inunden les pintures d’en Willy. Aquest ximpanzé tímid, però amb un gran talent, ens convida a endinsar-nos al seu taller de pintura. Grans i petits han descobert les claus de la seva obra, els referents i els jocs amb els que s’inspira a l’hora de crear. En aquesta sessió els alumnes han descobert, experimentat i compartit el plaer de la creació artística. Els llibres els han ajudat, ja que les biblioteques són plenes d’ells i funcionen com a portes d’un museu.

 Grans i petits, han disfrutat de valent!!!

"L'Art en joc" a l'escola Agnès Armengol
A l'escola Alcalde Marcet hi van participar famílies i alumnat de 3r i 4t de primària i a l'escola Agnès Armengol, famílies i alumnat de quart de primària. Destacar que el voluntariat del Programa LECXIT els va acompanyar a les dues sessions, i que a l'escola Alcalde Marcet l'activitat es va cloure compartint un petit berenar per a tothom.

Accediu a més imatges de l'activitat a l'escola Alcalde Marcet
Accediu a més imatges de l'activitat a l'escola Agnès Armengol