divendres, 13 de març de 2015

Xerrada "Familiaritza'TIC" a l'escola Nostra Llar

Xerrada "Familiaritza'TIC" a l'escola Nostra LLar
La direcció de l'escola i l'AMPA Nostra LLar, juntament amb l'Ajuntament de Sabadell, van programar una xerrada sobre xarxes socials i ús segur d'Internet, a càrrec de Josep Maria Silva, pedagog  i professor de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, realitzada el dijous12 de març, a les 7 de la tarda.

L'activitat també formava part del cicle de xerrades "Pa amb xocolata i pedagogia" de l'escola i estava oberta a l'interès de qualsevol persona. Va comptar amb una quinzena de participants, la majoria pares i mares provinents de l'escola Nostra Llar i també hi van ser presents la directora i un tutor de l'escola.

En la seva dissertació en Josep Maria es va centrar en donar una visió global ràpida de l'evolució de les tecnologies a la societat, a l'escola i a casa en els últims anys; va fer una aproximació de cap a on anem, donant orientacions per a conviure de forma segura amb les xarxes socials; va donar orientacions de com podem educar en l'ús segur d'Internet i per últim, es va realitzar una activitat pràctica interactiva basada en l'ús de codis QR i realitat augmentada.

Per poder seguir la ponència, la majoria dels assitents/es a la xerrada van emprar els seus smartphone o tablet amb un lector de codis QR, prèviament instal·lat.

Accediu a més imatges de la xerrada.